|
|||||||
![]() |
<<< Bu konuyu Paylaşın |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
![]() Rar Pass : [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...] Gereken Programlar : Winrar Part Sayısı : 6 Part 100er MB part Başı Pes 6'nın içindekiler : türkçe spikerli İçinde FUll Kitserver bulunmakta(kitserveri yapamayanlar için) Tüm takımların(özellikle türkiye takımlarının) HD formaları Tüm takımların (özellikle türkiye takımlarının) 2008-2009 Transferleri . şimdi Soru ? neden pes 6 2009 pach ? şimdi 2009 a geççez hali ile formalar 2009-2010 olcak vs vs değişecek.tek yapmanız gereken formayı alıp kitserver uninin içine atçaksınız.mesela fenerbahçe için.Yeni formasını alıp kitserver/GBD/uni/Other/fenerbahçeye atacaksınız.bunun için ayriyetten full kitserver kurdum.(çoğu kişi yapamıyor diğe)ayriyettende oyunu koyim dedim.(zaten kitserver 4 link oluyor 2 linkte oyun Not : Oyunda Menü Müzikleri yok Artık idare ediceksiniz Downloand : [6 part] [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]) [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]) [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]) [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]) [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]) [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]) Rar Şifresi : [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
beyler şifreyi bilen varsa bi zahmet söylesin bana. rar şifresi linki ölmüş çünkü.
hepsini indirdim boşuna gitmesin emeğim
|
|
|
|
![]() |
| Tag Ekle |
| forma, kitserverasdasd232a09, linktr, pes, spikerhazır, transferler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|